Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    О боже,докъде изпадна,ок съгласен съм с теб.Не беше точно това,което исках да кажа,но който трябва ме разбра.
    То по-скоро май само спийдъра не те разбра.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      То по-скоро май само спийдъра не те разбра.
      Анджък
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Забравихте за ключалките, че са като Дачия. Поставката за задния номер е от грейт уоу, болтовете на жантите от Лада Калина и гумите са като на БМВ!!!!
        Пък вие сте тотално спрели
        Mercedes S320 W220
        Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• И аз така хейтвам всеки път като видя 458 италия с тези мигачи от пунто мк2... тва не е кола
          Now: 156 2.5 V6 24V
          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Що решихте,че това че талянците са сложили грозните копчета от Опел на мултиволана е хейт ??????

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• В Австрия цената ще е от 35к. евро.
              145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
              159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
              159 1.9jtdm 05г.

Comment

• кой реши, че опелските са грозни

Comment

• аа а а добра дискусия се е завързала , а шевовете на волана добре ли са ?
                  Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                  Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                    аа а а добра дискусия се е завързала , а шевовете на волана добре ли са ?
                    Като ги видим ще кажем .. аз засега шевове не виждам
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Статията от Auto Bild:

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                        кой реши, че опелските са грозни
                        Мнението си е мое,нещо против ли имаш ????? Опел е марката с най-трагични интериори за мен,което автоматично прави копчетата грозни !!!!!

Comment

• Що бре Инсигнията е класа.
                          sigpic"
                          Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Мнението си е мое,нещо против ли имаш ????? Опел е марката с най-трагични интериори за мен,което автоматично прави копчетата грозни !!!!!
                            С тези клишета питай отново кой реши кое е хейт....
                            За такива детайли приоритета е функционалност, а не красота. Можеш да покажеш как би трябвало да изглеждат красивите копчета на волата.

Comment

• Като на новата Джулия, как да изглеждат.....
                              И аз съм на мнение, че новите опели доста промениха имиджа на марката, но "мнението си е мое", както каза Mury...и е съвсем друга тема.
                              Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                                С тези клишета питай отново кой реши кое е хейт....
                                За такива детайли приоритета е функционалност, а не красота. Можеш да покажеш как би трябвало да изглеждат красивите копчета на волата.
                                Погледни пак снимката на интериора на Астрата,и пак помисли какво функционално има в това,волана и централната конзола да са ти затрупани с копчета ?????

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
                                Като на новата Джулия, как да изглеждат.....
                                И аз съм на мнение, че новите опели доста промениха имиджа на марката, но "мнението си е мое", както каза Mury...и е съвсем друга тема.
                                Кое са променили по-точно,че на новата Астра материалите са трагични,сравнено с предишната..................Астра J на 50 000 км. е с олюпени до неузнаваемост копчета,и нещо впечатляващо,боята отстрани на централната конзола се люпи и тя,заприличаха и те на братята си от VAG групата и се вижда супер яко,особено като свети лед подсветката на скоростния лост

Comment

Working...
                                X